Ovaj program kreiran je za ljude koji se prilagođavaju savremenom načinu življenja koji ih produženo vezuje za sjedeće pozicije i lišava potrebne i pravilne fizičke aktivnosti. Riječ je o rekreativnom vježbanju u okviru kojeg se prepliću fizioterapeutske i funkcionalne vježbe.  Koiristi se u preventivne svrhe, radi sprečavanja nastanka povreda, problema i bolova u vratu, leđima, ramenima i kukovima. Ovakav vid vježbanja obezbijediće vam sigurnost pravilnog izvođenja vježbi , što je veoma važno za ljude koji duži niz godina nisu vježbali, ali i za one koji su imali ili imaju neki problem ili povredu. Program se usklađuje sa napretkom vježbača. Namijenjen je  osobama koje žele održati vitalnost svog tijela i poboljšati kvalitet života bez obzira na starosnu dob.

 

Vježbanje u grupi

 

Grupno vježbanje sprovodi se u individualizovanim grupama ( 2-4 člana). Fokus je na kvalitetnom izvođenju pokreta, jačanju i izgradnji pravilnih posturalnih osnova, ali i agilnosti ( fleksibilnosti) i funkcionalnosti. Jačanje tijela kroz izvođenje pravilnih i funkcionalnih pokreta, najbolje je što možete učiniti za svoje tijelo.

Rad je baziran na ujednačenom i balansiranom jačanju svih mišićnih grupa, uz primjenu sopstvene težine, ali i rekvizita poput malih i velikih pilates lopti, elastičnih traka, balansira, tegića, trx-a,…

Vježbe su apsolutno prilagođene vašim mogućnostima. Birajte način na koji vježbajte. Birajte kvalitetno, bezbjedno, organizovano i funkcionalno vježbanje!

 

Individualno vježbanje

 

Vjžbe za trudnice